Levering 2018-07-31T08:26:51+00:00

FESTGÅRDEN BLIVER GRØNNERE!.

Vi har fået vores egen diesel stander og er gået over til Shell GTL Fuel, der er syntetisk diesel lavet på naturgas i stedet for råolie.

Vores biler forurener således mindre og er så godt som svovl- og lugtfrit og reducerer partikeludledningen betydeligere.

En ren udstødning giver bedre luftkvalitet hvor der er tæt trafik og forbedre også arbejdsvilkårene for vores medarbejdere. Desuden oplever man, at foruden de tydelige reduktioner i udledningen af skadelige stoffer også finder en klar støjreduktion fra motorerne.


ALT SERVICE ER PRAKTISK EMBALLERET

Alle tallerkener, kopper og glas leveres praktisk emballeret i plasticbakker. Opvask er inkluderet i leje prisen, servicen skal ikke skylles af – kun skrabes af. Kopper, glas og lignende skal kun tømmes for indhold. Det er nemt og lige til at gå til – både før og efter festen.


Vareudbringning

Vi aftaler leveringspris når du bestiller. Vi leverer de lejede varer til døren i gadeplan – men vi hjælper dig gerne med at bringe varerne et andet sted hen mod betaling.


Husk!

Nogle varer er tunge og kan IKKE transporteres på trapper.


VI OPSTILLER OG NEDTAGER!

Nye regler!!

Fra 1. januar 2015 skal alle telte over 50 m2 certificeres, dvs. når du lejer eller låner et telt skal du som forbruger være sikker på der ligger et certifikat på teltet. Det er ulovligt at opstille og kan straffes med bøde.

Alle telte fra Festgården ER naturligvis certificeret og du skal ikke søge byggetilladelse.

Festgården har telte i 3, 6, 9, 12, 15 og 18 meters bredde og pargodetelte i 6×6 meter.

Teltene kan leveres med eller uden vinduer. Døre og vinduer kan placeres helt efter ønske.

Der er også mulighed for at montere en inderdug i teltet – dette bevirker at man kan holde varmen og undgå kondens vand på indersiden af teltet når det er meget koldt udenfor.

Af finesser kan nævnes halvrunde gavle f.eks. til placering af musikere eller ta’ selvbord.

Skal det være eksklusivt kan der monteres dobbelt aluminiums dør med lås.

Endvidere kan indgangsparti tilkobles samtlige telte og bruges på trapper.

Udover dette kan Festgården f.eks. også tilbyde 5-armet lysekroner og 12-armet prisme lysekroner til at skabe den perfekte ramme om din fest.